YALIN: MAHALLEYİ OTLAR BÜRÜDÜ

 

Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın, mahalledeki otların her yeri sardığını belirterek Bandırma Belediyesinden yardım beklediklerini söyledi.

Sokak temizlik elemanı istiyoruz

Levent Mahallesinin merkez mahallesi bulunmasına rağmen kırsal mahalle muamelesi gördüğünü anlatım eden Muhtar Yalın “ Bu yıl yağışların oldukça olduğundan kaynaklı mahallemizdeki otlar oldukça fazla oldu. Mahalleyi otlar sardı diyebiliriz. Kısa bir müddet otlar biçilse de bu kafi olmadı. Ot biçme noktasında nedense mahalle sonu kadar gidilmedi. Otların içinde birden fazla yılan üredi. Çocuklarımızın sokaklarda oynamasından aileler tedirgin olmaya başladılar.

Levent Mahallesi merkez bir mahalledir. Merkez de bulunan mahallelerde sokakları temizleyen temizlik elemanları varken Levent Mahallesinin Sokak ve Caddeleri için bu şekilde bir talih bulunmuyor. Ne yazık ki, Levent Mahallesi hizmet alımında her vakit geride kalıyor.”

Yollarımız oldukça bozuk

Levent Mahallesindeki yolların oldukça sorunlu bulunduğunu belirten Muhtar Netice Yalın ” Yollar konusu ile ilgili kentin de sıkıntılar yaşadığını biliyorum. Levent Mahallesinin yolları da bu sıkıntıdan fazlasıyla nasibini almış durumda. Livatya’da yapımı süren Arıtma tesisleri yüzünden yol sıkıntımız büyüdü. Arıtma tesisinin bitimine kadar yolların yapılmayacağı anlatım edildi. Mahalle olarak yollar konusu ile ilgili Arıtma Tesisinin bitmesini bekliyoruz.

Levent sokak hayvanlarının bırakıldığı nokta oldu

Mahallemizdeki sokak hayvanı popülasyonu gün geçtikçe artıyor. Zira kent haricinde toplanan sokak hayvanları gece saatlerinde Levent Mahallesinin arazilerine bırakılıyor. Bu hususta oldukça biçare durumdayız. Hepimiz hayvan severiz fakat sokak hayvanlarının rakamları o denli fazlalaştı ki, bir halde tedbir alınmalı noktasına geldi.

Kapalı pazaryeri geriye bırakıldı

Bandırma Belediyesinin yatırım programında bulunan Levent Mahallesi Kapalı pazaryeri projesi ne yazık ki geri plana itildi. Edincik Kapalı pazaryeri projesi bizim önümüze geçirildi. Levent Mahallesi olarak bizlere verilen sözlerin tutulmasını ve en hızlıca Kapalı Pazaryeri için temellerin atılmasını bekliyoruz. “ Dedi.

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort