Yargı Dilek Kimdir? Seda Türkmen Kimdir? Kaç Yaşında? Seda Türkmen Dizileri

Yargı yeni bölüm büyük bir merakla beklenmeye başladı. 3. sezona merhaba diyen yapım pazar günleri ekran macerasına devam ediyor. Yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam eden Yargı dizisinin son bölümünde Ceylin, Nil’i ifadesini almak için emniyete getirdi. Ancak bundan sonrası Ilgaz için de Ceylin için de oldukça zor. Bir yandan içlerinde taşıdıkları acıyla mücadele ederken bir yandan da mesleki olarak üstlerine düşen görevleri yerine getirmek zorundalar. Ve bu durum ikisini yine farklı fikirlerde oldukları için karşı karşıya getirdi. Ilgaz bulduğu delillerin peşinden koşar ve Nil’le ilgili hiç beklemediği bir gerçeğe ulaşır. Bu durum onu yine Ceylin’e iter. Ne olursa olsun birbirlerinden kopamaz ve aynı noktada buluşurlar. Eren komiser sevgilisi Dilek ile evlenme yolunda adımlara başlar. Tüm bunların yaşandığı Yargı dizisinde Dilek rolüne bürünen Seda Türkmen’in hayatı merak edildi. İşte Yargı Dilek bilgileri..

YARGI DİZİSİ DİLEK ROLÜ 

Güzel oyuncu Seda Türkmen Yargı dizisinin kadrosuna 3. sezonda dahil oldu. Dizide Eren’in kız arkadaşı Dilek rolüne büründü. Anaokulu öğretmeni olan Dilek Ilgaz ve Ceylin’in yanında olan Elif’in de öğretmeni. Rolü için açıklama yapan Seda Türkmen, “Dilek adında bir anaokul öğretmenini canlandırıyorum. Eren komiserin kız arkadaşı olarak tanıyacak seyirci beni. Aslında oldukça sakin, kendi halinde görünen bir karakter. Fakat herkes gibi onun da kendine sakladığı sırları var” dedi.

SEDA TÜRKMEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

14 Kasım 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Seda Türkmen eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Papatyam dizisi ile yaşadı. Güzel oyuncu Hayatımın aşkı, Fatih Harbiye ve Annem Uyurken dizilerinde rol aldı.

Şimdilerde ise Kanal D ekranlarından yayınlanan Yargı dizisinde Dilek öğretmen karakterine hayat veriyor. Seda Türkmen 1.71 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcu.

SEDA TÜRKMEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort