Yargı Dizisinin 66. Bölümü İçin Heyecan Dorukta!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı, Pazar akşamları izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde olduğu dizi, 66. bölümüyle izleyicilere sürprizler vaat ediyor.

Kaan Urgancıoğlu’nun yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamalar, izleyicilerin 66. bölüme olan ilgisini katlamış durumda. Ünlü oyuncu, bu bölümün kendisini derinden etkilediğini belirterek, senarist Sema Ergenekon’un harika bir iş çıkardığını dile getirdi. Bu açıklamaların ardından dikkatler 8 Ekim Pazar akşamı yayınlanacak olan bölüme çevrildi.

Eğer bu açıklamalar yeterli gelmediyse, senarist Sema Ergenekon’un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım izleyicileri daha da heyecanlandırdı. Ergenekon, “66. Bölüme hazır mıyız emin değilim, yazarken en zorlandığım bölüm olabilir. Defalarca ağladığım, çok yorulduğum bir bölüm.” ifadelerini kullandı.

Dizinin fanları ise sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla bu özel bölüm için duydukları heyecanı dile getiriyorlar. Görünüşe göre 8 Ekim Pazar akşamı Yargı dizisinin 66. bölümü, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort