Yargı Mercan Nerede Belli Oldu! Meğer Herkesin Gözü Önünde…

Ekranda fırtınalar estiren Yargı dizisi yeni sezona merhaba dedi. 24 Eylül Pazar akşamı 3. sezona başlayan Yargı dizisinde gözler yeni bölüme çevrildi. Pazar gününe kısa süre kala büyük bir merakla yeni bölümde yaşanacakları bekleyen izleyiciler Mercan’ı yakın markaja aldı. Ilgaz ve Ceylin’in kızları Mercan’a ne olduğu gizemini korurken Yargı dizisi hayranları araştırmalar yapmaya başladı. Arama motorlarında Yargı Mercan kim, Yargı Mercan nerede soruları yanıt aradı. Peki, Mercan’a ne oldu? İşte merak edilen sorunun yanıtı..

YARGI 65. BÖLÜM ÖZETİ

3. sezona başlayan Yargı dizisinde Ceylin ile Ilgaz’ın hayatları yaşanan bir olaydan sonra artık eskisi gibi değil. Hayat herkes için yeni sürprizler hazırladı. İstanbul’un en başarılı avukatı olarak yine fırtına gibi esen ancak arkasındaki karanlığı daha da büyüten Yekta Tilmen önüne gelen fırsatları değerlendirdi. Osman kendine şirket kurdu. Yıpranmış ruhlarını onarmak isterken daha da derin acılarla sınanan Gül ve Metin bir araya geldi. Ceylin avukatlıktan savcılığa geçiş yaptı. Adliyede sürekli burun buruna kalan Ilgaz ve Ceylin arasında sır perdesi aralandı.

 

YARGI MERCAN NEREDE?

Ilgaz’la Alaçatı tatilinde hamile olduğunu öğrenen Ceylin 9 ayı tamamladı. Çocuklarına Mercan ismini veren Ilgaz ve Ceylin’i kötü bir sürpriz karşıladı. Ceylin ve Ilgaz’ın çocukları Mercan ile ilgili gizem henüz çözülmedi. Herkes Elif’i Ceylin’in kızı sanarken bir anda Aylin’e anne demesi kafaları karıştırdı. Zor bir doğumdan sonra anne ve baba olan Ceylin ile Ilgaz Mercan’ın kaybolmasıyla şok oldu. Elif’in Aylin’in kızı olduğunu öğrenen seyirci Ceylin ve Ilgaz’ın kızlarının öldüğünü düşündü ama yeni bölüm fragmanında Mercan’ın kaçırıldığı ortaya çıktı. Büyüyen Mercan’ın Eren’in sevgilisi Dilek’le bağlantılı olduğu düşünülüyor.

YARGI SON  BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YARGI DİZİSİ YENİ SEZON OYUNCULARI

Kaan Urgancıoğlu

Pınar Deniz

Ulvi Kahyaoğlu

Müge Bayramoğlu

Uğur Polat

Hüseyin Avni Danyal

Uğur Aslan

Zeyno Eracar

Cezmi Baskın

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort