Yarın voleybol maçı var mı? 24 Eylül voleybol maçı var mı? Filenin Sultanları maçı ne zaman?

Yarın voleybol maçı var mı? sorusu araştırılıyor. Sporseverler bugün oynanacak olan voleybol maçların hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını araştırıyor. Arama motorlarında ise Yarın voleybol maçı var mı? 24 Eylül voleybol maçı var mı? Filenin Sultanları maçı ne zaman? soruları aratılıyor. Peki, Yarın voleybol maçı var mı? 24 Eylül voleybol maçı var mı? Filenin Sultanları maçı ne zaman? Detaylar haberimizde.

Voleybol Kadınlar Olimpiyat Elemeleri

Arjantin – Peru | 07.00 | TRT Spor

Türkiye – Belçika | 10.00 | TRT Spor

Japonya – Brezilya | 13.30 | TRT Yıldız

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu altıncı maçında ev sahibi Japonya’yı 3-1 yenik etti. Filenin Sultanları bu sonuçla, grubunda 6’da 6 yapmış oldu ve 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılma hakkı kazandı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Japonya karşısında ilk seti kaybetti. Filenin Sultanları geriden gelmiş olarak peş peşe 3 seti de kazanmıştır ve mücadeleden 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Filenin Sultanları, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları Elemeleri B Grubu’nda karşılaşmış olduğu Porto Riko’yu 3-0, Bulgaristan’ı 3-0, Peru’yu 3-1, Arjantin’i 3-1, Brezilya’yı 3-0 ve Japonya’yı 3-1 yenerek 6’da 6 yaptı. A Milli Kadın Voleybol Takımı böylelikle 2024’te Paris’te düzenlenecek olimpiyatlara katılmayı garantiledi. Milliler, yedinci ve son maçında ise 24 Eylül Pazar günü (TSİ) 10.00’da Belçika ile savaşım edecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yapmış olduğu açıklamada, “Olimpiyatta da kürsüde yer almak istiyoruz. Moral ve motivasyon açısından oldukça iyi bir ulusal ekip sezonu geçirdiğimizi düşünüyoruz. Hem Milletler Ligi hem de Avrupa şampiyonluğu yaşadık. Bunlar tarihimizde ilk defa oluyor. Tarihi vakaları yaşatan oyuncularımla ve camiamla gurur duyuyorum. 2023 yılı mutlaka voleybol yılı oldu. Bize yardımcı olan, yalnız bırakmayanlara şükranlarımı sunuyorum.”

Filenin Sultanları voleybol Gündem Yaşam Spor Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort