Yasemin Ecem Anagöz kimdir? – Elips Haber

Yasemin Ecem Anagöz kimdir? Yasemin Ecem Anagöz nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Yasemin Ecem Anagöz’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Yasemin Ecem Anagöz kimdir? Yasemin Ecem Anagöz kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Yasemin Ecem Anagöz’ün biyografisini haberimizde derledik…

Yasemin Ecem Anagöz, 14 Ekim 1998 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. 

Anagöz, Bakü’de düzenlenen ilk Avrupa Oyunları’nda Türkiye’yi temsil etti. Sıralama turunu 642 puanla 13. sırada tamamlayan Anagöz, Sırasıyla Norveçli, Beyaz Rus ve Gürcü rakiplerini geçmeyi başardı. Lâkin çeyrek finalde karşılaşmış olduğu Yunan Evangelia Psarra’ya kaybederek elendi. 


Salavat nedir? Salavat iyi mi getirilir?

Anagöz, Nottingham’daki Avrupa elemelerindeki performansıyla 2016 Yaz Olimpiyatları’na katılmaya hak kazandı. İlk turda Polonyalı rakibi Karina Lipiarska’yı 5-5 berabere biten maç sonrası tek ok tie-break’i ile geçti ve Son 32’ye kaldı.

Bu turda karşılaşmış olduğu Meksikalı Alejandra Valencia’yla gene 5-5’lik birliktelik oluştu fakat bu kez tie-break kararı kaybederek olimpiyatlara veda etti. 

Yasemin Ecem Anagöz, Mert Gazoz ile birlikte Arjantin’de gerçekleşen Dünya Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda, komplike ekip klasik yay kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Ukraynalı rakiplerini 6-0’lık skorla geçerek, dünya 3.’sü olan ikili, hedeflerinin şampiyonluk bulunduğunu söyledi. 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort