Yasin Dikme kimdir? – Elips Haber

Anadolu Ajansı (AA) Gaziantep Bölge Müdürlüğüne bağlı Şanlıurfa bürosunda vazife yapan kıdemli muhabir Yasin Dikme, evinde geçirdiği kalp krizi kararı yaşamını kaybetti. Peki Yasin Dikme nedir? Yasin Dikme nereli? Yasin Dikme’nin yaşamı ve kariyerine dair biyografisi nedir? İşte detaylar…

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde 1980’de dünyaya gelen Dikme, Harran Üniversitesi Radyo ve Televizyon Yayıncılığı ile Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu.

2010 yılından bu yana AA’da kameraman ve muhabir olarak vazife yapan Dikme, iki sene ilkin kıdemli muhabirliğe terfi ettirilmişti.

Çalışkanlığı ve güler yüzlülüğüyle tanınmış Dikme, Şanlıurfa ve bölgedeki gelişmelerin yanı sıra Suriye’deki savaş ve sınırdaki gelişmelere de yakından tanıklık etmişti.

Savaş muhabirliği sertifikası da bulunan Dikme, birden fazla haber, resim ve görüntüye imza atmıştı.

Xanax nedir, ne işe yarar? Xanax uyuşturucu mu?

Xanax nedir, ne işe yarar? Xanax uyuşturucu mu?

Anadolu Ajansı muhabiri Yasin Dikme yaşamını kaybetti

Anadolu Ajansı muhabiri Yasin Dikme yaşamını kaybetti

Yasin Dikme, Türkiye Haber Kameramanları Derneğince düzenlenen Zoom 2012’de “Yılın En İyi Haber Görüntüsü” kategorisinde “Suriye Bombası” adlı görüntüsüyle ikinciliği elde etmişti.

Dikme, aynı derneğin 2019’da düzenlenen 24. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması’nda “Yılın Haber Görüntüsü” branşında ve 2021’de düzenlenen 25. Zoom Uluslararası Haber Görüntüleri Yarışması’nda da “Spor Haber” kategorisinde ödüle layık görülmüştü.

Yasin Dikme, evli ve 3 çocuk babasıydı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort