Yasin Özlü: Nasip olursa 5 yıl daha seçiliriz

Mart ayında yapılması planlanan mahalli seçimlere 6 ay gibi kısa bir müddet kaldı. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü de bugün gerçekleştirdiği “Bizim işler, hoş işler” lansman toplantısında kamuoyuna 4 yılını anlattı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Başiskele’de bulunan TRYP by Wyndham Otel’de gerçekleşen lansmana AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, CHP Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman, MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, Kocaeli Büyükşehir eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl eski Başkanları Abdullah Eryarsoy, Mahmut Civelek, Şemsettin Ceyhan, KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Lastik İş Gene Başkanı Alaaddin Sarı, STK temsilcileri, muhtarlar ve meclis üyeleri katıldı.

“VAKTİ GELİNCE KONUŞACAĞIZ”

Projelerini ayrıntılı bir halde kamuoyuna aktaran Yasin Özlü seçime daha 6 ay bulunduğunu söyleyerek, “Bu toplantının seçimle alakası yok. Seçilmiş olmanın gereği olarak düzenliyoruz. Yaptığımız işi anlatıyoruz. Her iktidar geçicidir. Her iktidar ilkin millete sonrasında Allah’a hesap verecektir. Nasip olursa 5 sene daha seçilirim. Bunu vakti geldiği zaman konuşacağız. Projelerimizi hizmetlerimizi hangi duygularla yaptığımı anlatağım. Bu işleri tek başıma yapmadım. Herkesin emeği var. En büyük gücü Başiskelilerden aldık” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort