Yemekteyiz Kim Kazandı? 29 Eylül Yemekteyiz Birincisi Kim Oldu?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışması yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Haftanın 5 günü ekranda olan yarışma programı milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor. Yeni bölümleri fanları bir an olsun kaçırmıyor. TV8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Yemekteyiz’de haftanın birincisi kim oldu merak ediliyor. 25-29 Eylül haftasında birinci olan yarışmacı 75 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oluyor. Peki, Enes, Meral, Özlem, Hakan ve Ebru arasından en yüksek puanı kim aldı? Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte yanıtı..

YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

TV8’in sevilen yarışma programlarından Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de kazanan belli oldu. 5 kişinin yarıştığı 25-29 Eylül 2023 haftasında birinci olan isim Meral Bakır Yurdakul oldu. Haftanın son günü oldukça iddialı olan Ebru Özen’in davet masasına oturan yarışmacılar birinciyi seçti. Hafta boyunca Özlem ve Ebru arasındaki gerilim bir an olsun düşmedi. Zuhal Topal’ın zaman zaman susturmak zorunda kaldığı yarışmacılar arasında gerginlik tavan yaptı. Hafta finalinde Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de haftanın birincisi ve 75 bin TL’lik ödülün sahibi Meral Bakır Yurdakul oldu.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

-Özlem Karabuya

-Ebru Özen

-Enes Dülger

-Meral Bakır Yurdakul

-Hakan İrtem

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

YEMEKTEYİZ MERAL BAKIR YURDAKUL KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de 25-29 Eylül haftasında yarışan Meral Bakır Yurdakul 25 yaşında. Haftanın ikinci günü menüsünü tam ve eksiksiz hazırladı. 9 aylık evli olan Meral Bakır Gaziantepli. Oldukça iddialı olan Meral Bakır Yurdakul “haftanın şampiyonu benim” demişti ve dediğini yaptı. 75 bin TL’lik büyük ödülün sahibi bu hafta Meral Bakır oldu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort