Yemekteyiz Özlem Karabuya Kimdir? Kaç Yaşında? Instagram Hesabı Ne?

TV8 ekranlarında gösterilen Yemekteyiz yarışması yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Hafta içi her gün saatler 16.00’ı gösterdiğinde yeni kısmı başlayan Yemekteyiz uygulamasını meşhur oyuncu Zuhal Topal sunuyor. Zuhal Topal’la Yemekteyiz programında her gün bir yarışmacı yiyecek yapıyor, öteki 4 yarışmacı ve Zuhal Topal puan veriyor. veriyor. 25-29 Eylül haftasının en dikkat çeken yarışmacısı Özlem Karabuya oluyor. Peki, haftanın üçüncü günü yarışacak Yemekteyiz Özlem Karabuya kimdir? İşte detaylar..

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

-Eren Bursa

-Özlem Karabuya

-Ebru Özen

-Meral Bakır Yurdakul

-Hakan İrtem

YEMEKTEYİZ ÖZLEM KARABUYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1986 Erzurum doğumlu olan Özlem Karabuya, 37 yaşında. Evli ve bir çocuk anası olan Özlem Karabuya makyaj ve bakım konusu ile ilgili olabildiğince bilgili. Geçmişte mankenlik yapan Özlem Karabuya İstanbul’da yaşıyor. 26 Eylül Salı günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yarışan Özlem Karabuya hem yiyecekleri hem de kişiliğiyle dikkat çekti. Yarışmacılara devamlı makyaj yapmaları icap ettiğini söyleyen Özlem Karabuya kendine olabildiğince güveniyor.

Oldukça iddialı olan Yemekteyiz Özlem Karabuya 27 Eylül Çarşamba günü hazırlayacağı sofrasında Ara sıcak: Patlıcan salatası, Ana yemek: Kuzu kavurma, Tatlı: Güllaç sunumu yapacak. “Yemek konusu ile ilgili iddialıyım. Bence birincilik benim olacak” diyen Özlem Karabuya günün maksimum araştırılan adı oldu. Yemekteyiz programı vasıtası ile ismini geniş kitlelere duyuran Özlem Karabuya rakiplerinden kaç puan toplayacak göreceğiz.

YEMEKTEYİZ ÖZLEM KARABUYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort