Yeşil Siyah bu akşam saat 20.00’de Nokta Tv’de!

Nokta TV’de Erdem Övüç’ün sunumuyla ekranlarınıza gelecek olan “Yeşil Siyah”, Kocaeli’nin spor dünyasına dair en taze haberleri, analizleri ve hususi röportajlarıyla sizlerle. Övüç, uzun uzun yıllardan beri spor gazeteciliğinde edinmiş olduğu deneyim ve bilgisiyle, Kocaeli sporunun nabzını tutuyor, kulaktan kulağa yayılan dedikodulardan oldukça daha ötesine geçiyor.

Bu hususi yayında, Kocaeli futbolunun dünü, bugünü ve yarını masaya yatırılıyor. Hangi takım, hangi aktarımı yapacak? Hangi yöntem direktör, hangi takımın başına geçiyor? Genç kabiliyetler kimler? Kocaeli’de futbolun geleceği iyi mi şekilleniyor? Tüm bu soruların cevapları ve sporseverlerin merak etmiş olduğu daha çoğu konu, Erdem Övüç’ün kendi orijinal yorumlarıyla “Yeşil Siyah”da!

Sporun, futbolun, heyecanın ve rekabetin adresi bu akşam saat 20.00’de Nokta TV’de “Yeşil Siyah” ile buluşuyor. Bu eşi benzeri olmayan futbol sohbetini kaçırmamanızı öneri ederiz. Sevdiklerinizle beraber bu futbol ziyafetine şahit olun! Erdem Övüç’le “Yeşil Siyah”, bu akşam ve her hafta yalnızca Nokta TV’de!

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort