YÖK Uzaktan Eğitim Kararı Geldi: Üniversite Uzaktan Eğitim Kararı Alan İller Listesi

YÖK Uzaktan Eğitim Kararı Geldi: Üniversite Uzaktan Eğitim Kararı Alan İller Listesi

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar üniversitelileri ilgilendiren sonucu duyurdu. Rektörlerle toplantı yapan Özvar’dan beklenen uzaktan eğitim sonucu geldi. 1 yıl uzaktan eğitim sistemine geçen üniversitelerin sıralaması paylaşıldı. Peki, milyonlarca talebe ve öğretmeni ilgilendiren üniversite uzaktan eğitim sonucu alan iller hangisi? İşte yanıtı..

ÜNİVERSİTE UZAKTAN EĞİTİM

Deprem bölgesindeki üniversitelerle alakalı izahat yapan Yükseköğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar 1 senelik süreci paylaştı. Depremde en ağır hasarı alan Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya’da üniversitelerin uzaktan eğitim yapabileceğini söyleyen Erol Özvar toplantı notlarını açıkladı.

UZAKTAN EĞİTİM KARARI ALAN İLLER

YÖK uzaktan eğitim sonucu duyuran Erol Özvar, “Üniversitelerin mevcut fizyolojik durumları, şehirdeki barınma imkanları gibi etkenleri göz önünde tutarak, fakülte ve yüksekokulları bünyesindeki önlisans ve lisans programlarında hangi uygulama ve sınıflarda yüz yüze, hangi uygulama ve sınıflarda ise uzaktan tedris yapılacağını, enstitüler bünyesindeki lisansüstü programlarda anabilim dalı ya da uygulama bazında karşı karşıya ve uzaktan tedris yapılacağını üniversite senatoları karara bağlayacaktır” dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort