Yunus Emre Tayaz yeni sezonda da Halkbank’ta

2 metre boyunda, 24 yaşındaki genç yıldız, Başantrenör Slobodan Kovac’ın orta oyuncu mevkiindeki opsiyonlarından biri olacak.

SPORCU OLARAK İŞİMİZİ YAPACAĞIZ

Yeni sürem için duygularını açıklayan getiren Yunus Emre Tayaz heyecanlı bulunduğunu söyledi. Ülkenin üç kulvarda şampiyonluk mücadelesi meydana getirecek en mühim takımında bu sene da forma giyecek olmasının, bütün takım gibi kendisini de sevinçli ettiğini anlatım eden ulusal yıldız, “Üç kulvarda heyecanlı, seyir zevki oldukça ve bir oldukça da zor süreç geçireceğiz” dedi.

İLK SINAV SÜPER KUPA

“Bu sene geçtiğimiz yıldan daha etkin olmak istiyoruz. Takımımıza gelenler, gidenler oldu. İsimlerden bağımsız olarak iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum.

Bunun birinci şartı nerede olduğumuzu unutmamak. İkincisi birlik-beraberlik ortamını korumak. Üçüncüsü adil, seviyeli forma rekabeti.

Kulüp esasen bizlere birçok olanağı sağlıyor. Bize kalan, antrenmanlarda ter döküp sahada her şeyimizi vermek. Yani sporcu olarak işimizi yapmak.

Bu anlamda ilk sınavımızı Süper Kupa’da vereceğiz. Değerli rakibimiz yenerek sezona kupa ile adım atmak istiyoruz. Lige katılacak bütün takımlara başarılar diliyorum.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort