Yusuf Cihat Çelik: Çok fazla çalışıyorum

ÇOK ŞIK BİR GOL ATTI

Kocaelispor’un özellikle son haftalardaki performansı ile dikkat çeken isimlerinden biri olan Yusuf Cihat Çelik, Keçiörengücü karşısında etkili oyununu şık bir golle süsleyerek maçın kahramanlarından birisi oldu. Maç sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cihat Çelik, çok çalışmasının karşılığını aldığını dile getirdi.

BU OYUNU SÜRDÜRMEMİZ GEREKİYOR

Cihat Çelik açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi; “Kazanmayı alışkanlık haline getirdik. Geçen sene 4’te 4 yapmıştık bu sene de 5’te 5 nasip oldu. Özellikle son iki haftadır şampiyon bir takım gibi oynuyoruz. Kalemizde hiç pozisyon görmedik ve rakip kalede birçok gol pozisyonu ürettik. Bu oyunumuzu devam ettirmemiz gerekiyor. Tabi gol atmak güzel ancak asıl önemli olan takımın galibiyetle sahadan ayrılması. Galip geldiğimiz için mutluyum.

KALEYE DAHA YAKIN OYNADIM

Cuma günü Erzurum ile çok önemli bir maçımız var. Aynı oyunu sergileyebilirsek tekrardan 3 puanı alabileceğimize inanıyorum. Keçiörengücü karşısında bu sezon ikinci golümü attım. Bu sezon kaleye daha yakın bir oyun oynadığım için gol şansım daha yüksek oluyor. Her antrenman sonrası arkadaşlarımla 15-20 dakika ekstra şut antrenmanı yapıyorum. Bu çalışmamın da karşılığını sahada almaya çalışıyorum.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort