Yusuf Emre Gültekin: Süre aldıkça daha iyi olacağım

ERZURUM TAKIMI BİR ARADA OYNAMAYI BİLİYOR

Yusuf Emre, cuma akşamı bir arada oynamayı bilen bir takımla mücadele edeceklerini belirtti ve şu şekilde konuştu: İyi bir seri yakaladık. Takımda hava, motivasyon gerçekten üst düzeyde. İyi sonuçlar alınca rakipler Kocaelispor’a karşı daha ekstra motive oluyor. Futbolcular olarak olayın bilincindeyiz. Cuma günü Erzurum gelecek. İki sezondur transfer yasağı olan ve bir arada oynayan bir ekibe sahipler.

MİLLİ ARAYA MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ

Bu ligde mücadele eden herkes bilir, her maç zordur. Transfer yasağı olan ya da genç oyuncularla oynayan bazı takımlar var. O tür maçlarda da iyi konsantre olmazsan her zaman zorlanırsın. Biz de kim gelirse gelsin, Kocaelispor’a karşı özellikle iç sahada rakibin kazanamayacağını onlara göstermek istiyoruz. Cuma günkü maçı da kazanıp milli araya moralli girmek istiyoruz.

ŞANSSIZ BİR KIRMIZI KART GÖRDÜM

Bildiğiniz gibi Samsun’dan sezon başı kampından sonra ayrıldım. Bu süreçte bireysel olarak çalışmış, Kocaelispor’a da geç katılmıştım. Bir iki haftalık bir hazırlık sürecim vardı. Daha sonra tam hazır hale geleceğim bir zamanda şanssız bir kırmızı kart gördüm. Fiziksel olarak kendimi çok iyi hissediyorum. Süre aldıkça, oynadıkça performansımın daha da yükseleceğinden eminim.

BAŞARI REKABET ORTAMI İLE DE GELİR

Rekabet her zaman iyidir, oyuncunun performansını yukarıya çıkarır. Üç dört senedir Allah’a şükür şampiyonluklar nasip oldu. Bu takımlarda rekabet ortamı vardı, zaten başarı da böyle geldi. Kim olursa olsun süresini en iyi şekilde değerlendirmelidir. Tabii ki oynayan oyuncu formayı alıp gitmek, takıma daha fazla katkı sağlamak istiyor. Ben de o şekilde…

RAKİPLER BASKILI OYUMUNUZU BİLİYOR

En büyük gücümüz, taraftarımız, önde baskımız, takım olarak birlikte hareket etmemiz. Artık İzmit’e gelen takımlar bunun bilincinde ve nasıl baskılı oynadığımızı biliyorlar. Transfer döneminde 6 ve 8 numara ihtiyacının olduğu ve bu bölgeye transfer yapılacağını çevremizden, sosyal medyadan ve basından takip ettim. Gelse de fark etmezdi, gelmedi yine fark etmiyor. Dediğim gibi rekabet her zaman iyidir şampiyonluk ve her mevkide rekabet olması lazım.

GEÇEN SEZON 17 YAŞINDA GENÇ KARDEŞİMİZ ŞAMPİYONLUK GETİRDİ

Geçen sezon Samsun’da şampiyon olurken takımımızda en genç oyuncumuz on yedi yaşındaki bir arkadaşımızdı ve bir maça çıkıp gol atarak bize şampiyonluğu getirmişti. Genç arkadaşlarımıza da onu anlatıyoruz. Elbette herkese şans gelecek. Önemli olan doğru zamanda ve hazır halde bu şansın gelmesi, neticesinde iyi değerlendirilmesi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort