Yusuf Güney Astral Seyahat Nedir? Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

TV8’in maksimum izlenen yapımlarından Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa hız kesmedi. Yeni bölümleriyle hafta içi her gün saatler 09.00’ı gösterdiğinde ekrana gelen programın bugünkü konuğu Yusuf Güney oldu.  Ekim Perşembe konuğu olan meşhur müzisyen Yusuf Güney geçtiğimiz yıllarda, “Astral seyahatle uzaya gittim, NASA çoğu bilgiyi benden sonra açıklıyor” açıklamasına bir yenisini daha ekledi. Yusuf Güney bu kez pandemi öncesinde koronavirüs toplantısına katıldığını söyleyince Astral Seyahat araştırmaları hızlandı. Peki, Astral Seyahat ne demek, iyi mi yapılır? İşte yanıtı..

ASTRAL SEYAHAT NEDİR? NASIL YAPILIR?

Astral seyahat, ruhun ya da bilincin fizyolojik bedenden ayrılarak değişik bir boyutta, genelde astral düzlem olarak adlandırılan bir boyutta yolculuk etmesidir. Bu kavram tarihsel olarak çoğu kültür ve dinde değişik şekillerde ele alınır. Astral seyahat, ilmi açıdan kanıtlanmamış bir fenomen olsa da, çoğu şahıs tarafınca deneyimlenmiştir. Ancak bu deneyimlerin harbiden ruhun bedenden ayrılması mı yoksa zihinsel bir tecrübe mi olduğu konusu ile alakalı net bir görüş donanması yoktur. Astral seyahatla alakalı temel özellikleri şöyle;

Bilinçli Ayrılma: Astral seyahatin gerçekleştiği an, birtakım kişiler tarafınca fizyolojik bedenden bilgili bir halde ayrılmak olarak tanımlanır. Bu ayrılma esnasında bazıları vücutlarını yatakta ya da nerede olduklarını görebilirler.

Astral Beden: Astral düzlemde yolculuk eden şuur ya da ruh genelde “astral beden” olarak adlandırılır. Bu beden, fizyolojik bedene benzese de maddi olmayan bir yapıya sahiptir.

Farklı Deneyimler: Astral yolculuk sırasında, birtakım kişiler değişik bölgeleri ziyaret ettiklerini, öteki astral varlıklarla etkileşimde bulunduklarını ya da geçmiş ya da gelecekteki vakaları gözlemlediklerini belirtirler.

Geri Dönüş: Seyahat sona erdiğinde, şuur ya da ruh genelde fizyolojik bedene geri döner. Bu dönüş esnasında birtakım durumlarda “sarsılma” ya da “düşme” hissi yaşanabilir.

Eğitim ve Uygulama: Bazı kişiler tabi astral yolculuk yapabilirken, ötekiler bu kabiliyeti kazanmak için meditasyon, vizüalizasyon ve öteki spiritüel teknikleri kullanabilir.

YUSUF GÜNEY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

5 Haziran 1984 Trabzon doğumlu meşhur müzisyen Yusuf Güney bunun yanı sıra laf yazarı ve bestecidir. 5 Haziran 1984 senesinde Trabzon’da dünyaya gelen müzisyen aslen Gümüşhane Kelkitlidir. 14 yaşına kadar Trabzon’da yaşadıktan sonra ailesiyle beraber Londra’ya taşınan Yusuf Güney, çalmış olduğu bir şirkette etkin olması nedeniyle genç yaşta marketing müdürlüğü yaptı. 2006 yılının Haziran ayında Türk pop müzik sanatçısı Rafet El Roman’ın Londra’da verdiği bir konserinde sanatçıyla tanışmasıyla müzik dünyasına ilk adımlarını attı.

O günden beri beste çalışmalarını hızlandıran Yusuf Güney 2008 senesinde ilk bestesi “Aşk-ı Virane” Rafet El Roman’ın 2008 tarihindeki albümü Bir Roman Gibi’de kendine yer buldu. Rafet El Roman ile bu şarkıda bir düete imza atan şarkıcı, bu bölüme çekilen video klipte de sanatçıya eşlik etti. Şarkı olabildiğince etkin oldu ve Billboard Türkçe Top 20 Listesi’nde tam 17 hafta bir numarada kaldı. 2009 senesinde düzenlenen geleneksel Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde de bu şarkı, “Yılın Şarkısı” seçildi.

Albümleri

Bir Sevda Masalı (2009)

Aşka İnat (2010)

Kader Rüzgarı (2012)

Sevgi Arsızı (2013)

Hazin (2014)

Kaptan (2016)

Düetleri

“Aşk-ı Virane” (Rafet El Roman ile)

“Aşka İnat” (Rafet El Roman ve Eren Atsoy ile)

“Değilsin” (Şeyma Erdoğan ile)

“Kendine İyi Bak” (Semra San ile)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort